onsdag 15 maj 2013

Tasshållning

Idag har vi ägnat hela dagen åt tasshållning för söt-Lurrvar som skall till vettisen idag och få veta om det går att behandla hans knöl på njuren. Vi har även setat i fönstret med plakat och dementerat till skaparkatten att det är inte alls dags för söt-Lurrvar att vandra över regnbågsbron.

Vi hoppas så på att vi snart får höra ett positivt besked, men tills dess så fortsätter vi hålla alla tummar, tår, tassar, morrisar och svansar för söt-Lurrvar!

Uppdatering:
söt-Lurrvar hade ingen tumör på njuren, men tyvärr så är hans båda njurar väldigt illa åtgångna och man kan inte göra så mycket. Men vi fortsätter hålla alla tassarna för att han får vara en pigg och glad misse så länge det bara går!

10 kommentarer:

 1. Vi håller allt vi har här hemma! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hoppas det hjälpte med all tasshållning
   *nosbuffar*

   Radera
 2. Vi hållar alla våra tassar, tummar, morrisar, svansar, ja allt vad vi har för söta Lurrvar
  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra att vi hjälps åt!
   *nosbuffar*

   Radera
 3. Vi hoppas att han får ha det bra så länge det går. Det är verkligen inte tid för Lurrvar att vandra över regnbågsbron än.

  =^.^=

  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, det är inte hans tid alls! *stampar med tassen*
   *nosbuffar*

   Radera
 4. Tack snälla för att ni höll! Vi är fullkomligt övertygade om att Skaparkatten såg skyltarna. ♥

  Vi dementerade ju inte emot Skaparkatten, då hade hon blivit ledsen, utan för att hon skulle förstå att hon får vänta ett tag.

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hoppas skaparkatten lyssnade för vi vill ha kvar söt-Lurrvar länge än!
   *nosbuffar*

   Radera
 5. JAg tror vi är många som håller tassar och tummar för Lurrvar, hans kompisar och hans matte. Han är verkligen inte klar här nere på jorden.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Han förtjänar så väl all kärlek han kan få hos matte, lillhusse, Linnsen och Frank efter allt han redan har varit med om. Tänk om han ändå kunde få njuta ett tag till.
   *nosbuffar*

   Radera