onsdag 25 september 2013

Inte kunna ha i möblerade rum???????

Här hemma pågår just nu en synnerligt elakartad förtalskampanj! Matte går runt och muttrar att vi inte går att ha i möblerade rum utan övervakning. Dessutom har hon i ett par dagar samlat ihop något hon påstår är bevis för detta. Vi vill bestämt jama att detta är helt och hållet elakt förtal och alla sk bevis är fabricerade!

Den här synen möttes matte av i måndags när hon kom hem. Hon muttrade extra mycket åt den nya fina lutningen på lampskärmen och att den tydligen inte går att räta upp igen. Men kan vi rå för att hon är så slö och inte har målat klart runt garderoberna och skruvat fast ena dörren igen? Dessutom jamade vi till henne att ha fallande dörrar så där är en säkerhetsrisk för oss, så det är helt och hållet hennes eget fel!Sen igår kväll så trillade vårt ena klösträd sönder. Kolla matte - den gick av! Vi gjorde ingenting, vi lovar! Nääää, vi brukar inte alls rusa upp och ner som vildar, vart har du fått det ifrån?
Inte är det väl vårt fel att hon köper klösträd i så dålig kvalitet att de ramlar söner efter 2 år?Hennes sista sk bevis på en vanlig syn här hemma. Men hallåjam, vi tar bara vår uppgift på allvar här hemma och gör dagliga kontroller på att inget främmande föremål har letat sig ner i en låda. Skall vi klandras för det?
Nä, skärpning nu matte! *surar*

18 kommentarer:

 1. Förtal jamar vi! Naturligtvis måste man ha koll i sitt hem! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för stödet kompisar!
   *nosbuffar*

   Radera
 2. Klart att ni måste ha koll på allt. Inte r det väl ert fel att klösisen är av dålig kvalitet heller...

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur? Elakt av matte att anklaga sina pälsklingar
   *nosbuffar*

   Radera
 3. Jag tycker det bara var en jamars tur att ni inte gjorde er illa på grund av fallande dörr och undermåligt klösträd! Hur kan NI klandras för detta?? Och jag är ganska säker på inga lådkontroller skulle utföras om inte ni ställde upp!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det elakt att bli falskt anklagad efter att vi riskerat livet?
   *nosbuffar*

   Radera
 4. Vilka konstiga saker ens människor kan påstå!? Så bra att dörrar och klösträd inte föll över er, men vad ni skulle ha med saken att göra förstår vi inte riktigt. Vilken BRA byrå ni har. *avundsjuka* Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mattar får så konstiga ideer ibland. Byrån är jättebra för det är kullager i lådorna så de är lätta att tassa upp fast matte lägger ner många och tunga saker. :)
   *nosbuffar*

   Radera
 5. Står helt klart i Kattlagen § 7014 att matte skall tejpa fast lösa dörrar och andra föremål så hennes katter inte riskerar kroppsskada! Och att anklaga er för klösmöbelns dåliga kvalitet, det var uselt. Skärpning matte!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte - kom här och läs!
   jamar som Pelle - skärpning matte!
   *nosbuffar*

   Radera
 6. Upprörande att ni ska tvingas försvara er mot så totalt ogrundade anklagelser. Det framgår ju klart och tydligt att dörrtrillandet och klösträdssönderfallandet helt och hållet är mattes eget fel. Och vad gäller lådorna kan jag bara jama att det är sorgligt att vi katter ska behöva utstå klander och förtal när vi bara sköter vårt jobb och bidrar till hemmets trevnad och trygghet.
  Hoppas matte kommer till insikt och ger er massor av gottis som kattpensation!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackjam för stödet! Tyvärr har inte matte bättrat sig utan fortsätter samla sånt där larv hon kallar bevis
   *nosbuffar*

   Radera
 7. Jag jamar bara en sak: behöver ni hjälp så har vi ett gäng kattvokater bland bloggarna som ställer upp! Sån här förtal måste man gå till botten med!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kanske måste ta till er hjälp för hon har inte visat någon bättring här hemma
   *nosbuffar*

   Radera
 8. Men vad jam är det här för förtal ??!!
  Är väl INTE erat fel att inte hemmet är Kattsäkrat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Helt rätt, inte är det vårt fel!
   *nosbuffar*

   Radera
 9. Jag har fått alla sakerna ni har skickat nu Alice <3 Matte grät när hon såg dem, så fina, så söta och så genomtänkta. Och goda! Precis som du och de dina Alice, ni är så hjärtegoda och matte och jag är så lyckliga och stolta över att vara era vänner <3
  Många, många kramar och tassklappar från matte och mig <3
  PS Vi ska såklart visa alla vinsterna i bloggen så fort vi kan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad roligt att gottiset kom fram! Hoppas inte matte snålar med det :)
   Vi är så glada över att få vara era vänner också!
   *nosbuffar*

   Radera