söndag 16 november 2014

Finbesök

Hallåjam!

Idag har vi haft riktigt finbesök här hemma. Både Stationskatternas matte och Dui och Decos matte var här och fikade. Det märktes att båda var väl uppfostrade och båda hade gottisar med sig och var även jamarbra kliare.

Jag var med och hälsade dem välkomna och såg till att de fick kaffe och fikabröd, sen drog jag mig lite diskret tillbaka och överlämnade dem till Bosse. Jag var nämligen lite sur på matte som hade snott min filt.
Jag har alltid min filt liggandes i soffan och bara för att vi skulle få gäster tog matte bort den. Har ni hört något så fräckt?
Nu är äntligen filten på plats igen så kvällen har ägnats åt mys

6 kommentarer:

 1. Mysigt med goskunnigt besök!
  Trodde er matte verkligen att soffan såg bättre ut UTAN din mysfilt??? Så märkligt, den är ju jättefin, speciellt när du har gosat ner dig i den :)

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Matte hälsar att det var jättetrevligt och mysigt att få träffa er allihop!Fick ju till och med se svansen på Mårrgan! Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Så jamarkul att våra kära kompisars mattar hälsade på! Förstår dina känslor inför filten, men våra människor får nu en gång så konstiga saker för sig när det kommer gäster...
  Jättefina bilder på dig!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 4. Det var det tokigaste! Ta bort din filt för att matte ska ha gäster! Nä, det där får hon inte göra om.

  SvaraRadera
 5. Hej alla djurkompisar!
  Om ni snälla vill hjälpa med mig i ett projekt jag har i skolan som handlar om djurmat! Svara bara på enkäten här:https://jfe.qualtrics.com/form/SV_3jTm5s0uzfJo3yd (bara 2-3 frågor och tar 1 min att göra!)
  Tack, tusen tack!

  SvaraRadera
 6. Tog BORT DIN filt för att det kom gäster ??!!
  Här slänger min matte till gäster en Klädtejpsrulle när dom ska gå :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera