tisdag 2 februari 2016

Jamararg!

Hallå, Bosse här!

Ni kan inte ana vad arg jag är just nu! *morr*

Matte var och hämtade ett paket till oss idag med lite leksaker och gottisar och annat hon hade beställt.
I paketet fanns den skojsigaste vippan jag någonsinn har sett. Det var en lång pinne med snöre och jamarskojsiga fjädrar längst ut. Oj, vad jag hade kul när matte lekte med den. Hon var tvungen att ta fram en annan vippa också så att Hasse kunde vara med och leka för jag vägrade låta honom titta på MIN nya vippa. Jag får erkänna att den var så skoj att jag morrade åt Hasse när han ville kika på den, jag morrade tom åt matte om hon kom för nära....
MEN den gick sönder! Efter bara ca 3 minuter såg den ut så här

Får man verkligen göra så mot en katt? Matte sa också att det var verkligen dålig kvalitet. Har ni några tips på fjädervippor som håller att man biter och drar i dem?

Nu skall jag gå och trösta mig med gottiset matte köpteFanns det mer gottisar här bakom?

Tass på er! *tugga, smask, tugga, tugga*

10 kommentarer:

 1. Men vad trist, riktigt dålig kvalitet. Typiskt när den var så kul! Vi har tyvärr inga tips på hur man lagar den. Imponerade av gottisförrådet! (och lite avis) Smaska på! Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Räkan, Svens lillebror3 februari 2016 kl. 14:53

  Man undrar ju om de som tillverkat vippan någonsin har varit i närheten av en katt som busar helt normalt,hihihi!...Jamarns vilket smaskigt godisförråd ni har! Dreamisar är det bästa jag vet! Buff Räkan

  SvaraRadera
 3. Den mest hållbara vippan vi haft är "da bird" som matte köpte utan pinne och snöre och monterade hemma. Den kan vi rekommendera! Matte använde ett resårband istället för de där tunna snörena som brukar finnas på vippor, för de håller bättre för äkta kattlek. Lycka till!

  Tass från Robin, buskul rexkille.

  SvaraRadera
 4. Verkligen usel kvalitet *morrar misslynt* Vi fick en vippa från Kattkompaniet som plåster på såren för att vi hade fått fel pryl levererad. Det var med ståltråd i stället för snöre - väldigt bra viftegenskaper och höll rätt länge också :-) Lycka till med vippletandet!
  Tassklappar

  SvaraRadera
 5. Matte har köpt den där sorten till mig också och den höll väl ungefär lika länge.
  Orginal Da Bird håller betydligt bättre :)
  Jisses vilket godis förråd ni har *tittar storögt*
  Får man komma och hälsa på ??
  Hemma hos mig är det snålt ed godis utdelningar numera , för matte o husse har mage att påstå att jag börjar bli tjock av allt valpfoder jag glufsar i mig från hundens skål :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
 6. Vad trist att vippan inte höll längre. Tyvärr tror jag det är ganska vanligt att de går sönder snabb - men 3 minuter låter lite som ett rekord. Ser att det finns gott om godis att trösta dig med.

  SvaraRadera
 7. Jamars va möe kattgodis du har😻😻😻

  SvaraRadera
 8. Jag trodde att jag hade ett stort godisförråd - men du hade större! Där skulle man vilja göra inbrott...
  Men här hemma finns det inga Dreamisar utan bara nyttig godis av kött. Matte påstår att även godis ska vara nyttig, suck, har du hört något så tokigt?
  Fast ärlig talat gillar jag mina mjuka godissticks bättre, som tur är.
  Jag har en likadan vippa men den håller än, jag har inte lekt så mycket med den än. Men om man drar mycket så lossnar pinnarna så matte var tvungen att tejpa dem...
  Kan också bero på att jag hellre drar i snöret än i fjädrarna.

  SvaraRadera
 9. Min George älskar också den vippan men den brukar vara rätt hållbar så kanske du fick en dåligt exemplar?

  SvaraRadera
 10. Det där måste vara stans största godisförråd :)

  SvaraRadera