torsdag 17 juli 2014

Tassarna fulla

Idag har vi verkligen haft tassarna fulla här.
Det började redan på morgonen när vi skickade iväg matte att möta upp Stationskatternas matte vid stationen. De skulle till katthemmet och hälsa på bloggkatten Samie och de andra katterna, ja ok blogghjälpen och de andra trevliga tjejerna också.
Jag hade hjälpt matte kvällen innan att packa ihop lite handdukar och filtar som inte vi behövde som hon fick ta med sig.

Här är Samie när han gör en inspektionsrunda i kattsalen och ser till att allt ser ok ut.

Här är lite fler söta katter som alla söker egna för-alltid-hem
Efteråt kom de hit och åt lunch och fikade, men varken jag eller Bosse tyckte maten var något vidare intressant.
Det märks att hon är uppfostrad av katter för hon var en så bra kliare att jag var framme och hälsade flera gånger.
Bosse var en trevlig värd som vanligt och gjorde vad han kunde för att gästen skulle trivas. Men matte skämdes när han satt ner hela tassen i glasspaketet. *skrattar så morrisarna hoppar*
Tack för ett jamartrevligt besök och en trevlig dag!

5 kommentarer:

 1. Glass är gott! Klart att Bosse ville ha ALLT i paketet. Vi mattar är vana vid lite bus vid matbordet av den mest väluppfostrade katten i världen. Oavsett om kisse heter Bosse, Amanda eller Alice *fniss*

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Vilken lyckad dag det blev, alltid lika kul när vi bloggkompisar får träffas! Och självklart är det varje katts rättighet att kolla in alla delikattesser som serveras :-)
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 3. Vi kände allt, att matte luktade spännande när hon kom hem! Hon hälsar, att det var så trevligt att hälsa på, både på katthemmet och hos er. Det var så roligt att gosa med go'a kissar, och äta smaskig lunch och glass. Både matte och vi tyckte att Bosse var smart som undersökte glassen! Kurr och burr, och kram från matte.

  SvaraRadera
 4. Det var väldigt trevligt att ni kom och hälsade mig mig,,, ehhh, oss. Gör om det snarast!

  SvaraRadera
 5. Så fina kissemissar! Och den där Bosse "tog verkligen saken i egen tass (hand)", dvs glassen! Klart man ska ha glass nu när det är så varmt!
  Kurrelisvansvift & Kram!

  SvaraRadera