onsdag 25 mars 2015

7 år

Idag för 5 år sen flyttade jag hem till matte. Eftersom vi inte vet exakt hur gammal jag är (ungefär 7 år) så firar vi både min 7:e födelsedag och min hemflyttelsedag idag.
På fredag fyller Bosse 4 år och vår saknade Mårrgan skulle också blivit 4 då. *sniff*
Så vi tänkte bjuda in alla våra vänner på party på fredag. Ni kommer väl?

Här är det bra annars efter omständigheterna. Jag försöker ta tass om matte så gott det går och även Bosse. Stackars Bosse saknar sin brorsa jamarmycket, men nu jamar han inte lika mycket efter honom. Men så fort han hör något okänt ljud så tittar han upp med förhoppningen att det är Mårrgan. Han är allmänt rastlös och muckar ofta gräl med mig. *mutter* Jag brukar låta han hållas men ibland får jag sätta ner tassen ordentligt, men samtidigt vet jag att han inte gör det för att vara elak utan bara saknar brorsan.

Tass på er och hoppas vi syns på fredag!

7 kommentarer:

 1. Va' fint att du är så förstående mot Bosse å tar hand om honom så fint! Vi kommer gärna på fest på fredag - alla 4! Nosbuff å grattis i förskott: Sven, Räkan, Lucia å lilla Cornelia (Cornelia kommer från Södertälje katthem å är 11 månader, så snart blir det ett årskalas å då får NI komma till oss på fest!)

  SvaraRadera
 2. Klart att jag kommer. Jag har bokat katt-limousinen och tar med lite gottisar :)

  Nosgos och tröstebuffar

  SvaraRadera
 3. Kattulerar i förskott! Självklart så kommer vi och firar med er, ska bli jättekul! Förstår att ni alla sakna Mårrgan, det måste kännas så tomt och konstigt.Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Klart vi kommer på party på fredag. Förstår att det är jobbigt för Bosse att ta in att Mårrgan inte finns hos er längre. Han vänjer sig säkert vid den nya situationen, men det måste få ta sin tid.

  SvaraRadera
 5. Vi sänder våra varmaste kattulationer! ♥ Klart vi kommer och firar, ska bli jamarrroligt :-)
  Jättebra att du tar tass om Bosse, förstår att det känns tomt och konstigt för er alla utan er käre Mårrgan ♥
  Många tröstande kramar och tassklappar från oss

  SvaraRadera
 6. Förstår att det är nytt och ovant för Bosse att vara utan Mårrgan. Vilken bra anledning att fira: att en superfin kisse fick ett superbra hem för fem år sedan. Och födelsedagar måste ju likaså uppmärksammas. Vi kommer! Kurt och burr.

  SvaraRadera
 7. *suck* Det är mobilen som "rättar" stavningen. KURR och burr igen. :-)

  SvaraRadera