onsdag 20 maj 2015

Spännande paket

Idag fick vi hem 2 stora kattonger

Det är vårt nya klösträd som äntligen kommit!
Matte hade spanat in det här klösträdet sen länge, det är samma som flera av våra kompisar har, bla Simba och Tasse.

Så matte började leta efter vilka som säljer det och hittade flera stycket. Problemet var att det skickas direkt från Danmark och ingen ville leverera det hem till oss på kvällstid. Matte tyckte det var onödigt att ta ledigt från jobbet en hel dag bara för att ta emot ett paket.
Men efter mycket letande hittade matte den supersnälla tjejen Jessica på supercat Sweden
som ordnade så att klösträdet skickades upp till deras lager i Umeå och sen skickade dem det till oss så vi kunde få det på kvällstid. Det var lite strul med förseningar och DHL lyckades under en tid slarva bort ena paketet, men Jessica ringde och fixade och var lika hjälpsam varje gång. Man blir så glad över såna serviceinriktade människor!

Matte beställde lite mer småsaker till oss men hon påstår att vi inte får titta på dem förens i helgen när hon skall sätta ihop klösträdet. *suck*

Här har jag och Bosse kommit fram till att nya luddbollen Hans inte är så dum ändå. Han behöver visserligen lära sig respektera oss äldre och lära sig lite kattvett, men han kan nog bli ganska kul ändå.


10 kommentarer:

 1. Wow, vilket klösträd, vad kul ni kommer ha i det, och särskilt Hans har jag en känsla av! Bra för honom att han har två så bra lärare som kan undervisa i kattvett!

  SvaraRadera
 2. Wow, säger vi också! Vilka härliga kattonger! ...och trädet var ju också snyggt.

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig klösis ni fick, den ska säkert bi jättekul att klättra i.
  Vi visste väl att ni skulle gilla Hans, bara ni hade vant er med honom och han med er.

  Nosgos

  SvaraRadera
 4. Vi såg direkt att det var ett likadant träd som vårt!! Så himla kul! Enda skillnaden är att ert har två plattformar där uppe, medan vi har ett hus i stället :-) Jamarbra att det fortfarande går att beställa den trädsorten, för precis när vi beställde gick det företaget i konkurs. Men tydligen har det återuppstått nu, hurrjam! Bra att veta om man vill beställa fler delar, ju :-)
  Kul att Luddbollen har blivit en i gänget nu :-) <3
  Tassklappar

  SvaraRadera
 5. Åh så fint! Då blir det kul i helgen med att hjälpa matte bygga ihop klösträdet och så alla kattonger! Härligt Hans och ni börjar trivas ihop.Nosbuffar

  SvaraRadera
 6. På översta bilden ser jag ju att Luddbollen lärt sig veta sin plats? Men lite mer undervisning/uppfostran återstår nog.

  SvaraRadera
 7. Jisses vilket STORT klätterträd ni fått , fast det kan så klart behövas när man är 3 stycken :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
 8. jamans bra klösträd ni fått,, sådant skulle vi också vilja ha, *Drömmer*
  Vi får jama lite med matte, att vi också vill ha ett högt klösträd

  Tass tass

  SvaraRadera
 9. Så mysigt klösträd! Vårt eget rasar snart ihop. Vi har jamat till matte att hon borde köpa ett nytt till oss. Men tror ni hon lyssnar på oss?! Näääädå!
  Kurrelisvansvift på er snyggingar ♥

  SvaraRadera
 10. Vi tassar in för att önska er en riktigt fin och mysig midsommar! <3
  Många kramar och tassklappar

  SvaraRadera