onsdag 5 juni 2013

Konstig vecka

Nu är det sån där konstig vecka igen så det är fredag fast det är onsdag. Vi gillar konstiga veckor för nu skall matte vara ledig i hela 4 dagar. *kurr*
Idag har de haft något som matte kallar skolavslutning så de har åkt runt en massa tvåbeninngar i bilar och på lastbilsflak och de har tjoat och tutat. Jamarns vilket liv det har varit! Lite spinnande att kika på men vi har sett att de kastar en massa glasflaskor på marken så de går sönder och det gillar vi inte alls. Det bor jamarmånga skällisar i husen här och de och andra djur kan få glas i tassarna. Visserligen brukar de vara bra på att städa undan men det gör de inte förens tidigt nästa morgon och då kan det vara för sent.
Vi tycker de kan ta hem sina flaskor istället!

Sen vill vi jama om att Klosterkatternas skygga Assar har sprungit bort. Ni som bor i närheten kan väl sprida det vidare? Det är alltid extra besvärligt när det är en misse som är så skygg kommer vilse men vi håller alla tassar, tummar och svansar vi har för att söta Assar hittar hem igen!


Nu blir det fredagsmys här
Tass på er

2 kommentarer:

  1. Här ska det visst också vara ledigt i 4 dagar , om jag känner min matte rätt så betyder det INTE att hon tänker vara hemma i 4 dagar ;-)

    SvaraRadera
  2. Mattar borde alltid vara hemma när det är ledigt! Vi har tur den här helgen för matte har lovat att inte rymma
    *nosbuffar*

    SvaraRadera