söndag 2 juni 2013

Regnbågsbron

Igår fick vår käre vän söt-Lurrvar vandra över regnbågsbron.


Hans matte Karin tog det svåra beslutet att hans sjuka lilla kropp skulle få vila. Tack snälla Karin för att du orkar dela med dig i så fina ord om hans sista dag!

Lurrvar började sitt liv som många andra ensam och övergiven. Troligtvis var det under den tuffa tiden som han fick sin svåra njursjukdom. Vi blir så arga över folks oförstånd när de slänger ut sina katter de tröttnar på och tror de skall klara sig!

Lurrvar hade tur och fick komma hem till kompisarna Frank, Linnsen, matte Karin och lill-husse Emil. Tyvärr hann han bara bo där i 1 år och 8 månader innan hans lilla kropp sa ifrån.
Igår regnade det hela dagen här och det vädret stämde in bra på vår sinnesstämning, men vi är oerhört glada för att hemma hos Lurrvar sken solen och han fick tillbringa sin sista dag ute på balkongen i solen som han älskade.


Man blir glad i hjärtat när man vet att en skygg fd katthemskatt har blivit så älskad av så många som Lurrvar blev. Matte kan inte förklara vad det var eller varför men hon blev förälskad i Lurrvar första gången hon såg honom. Det är något med hans näpna ansikte och hans ögon. Det tog lång tid innan matte förstod att han var så liten som han var, det syns oftast inte på korten. Men vi har förstått att matte långt ifrån var ensam om att förälska sig i lilla söt-Lurrvar. :)

Fina Wikki har som vanligt skrivit ett så fint inlägg om Lurrvar.

Massor av tröstnosbuffar och tasskramar till Lurrvars familj och vi kan bara hålla med - Lurrvar var helt perfekt precis som han var!

10 kommentarer:

 1. Vi är många som snabbt blev förälskade i Lurrvar.
  Just för att han var så liten å söt! Matte trodde att han var kattunge när hon så de första bilderna på honom.

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja Lurrvar lämnade stora tassavtryck i många hjärtan
   *nosbuffar*

   Radera
 2. Vi saknar vår vän. Glad för Lurrvar att han ändå fick uppleva att bli älskad och att må bra innan det var dags att vandra vidare till Skaparkatten.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi tycker Lurrvar fick ett väldigt fint slut, högt älskad av många och speciellt matte Karin
   *nosbuffar*

   Radera
 3. Åh, så fint kära Alice! ♥

  Jag ska samla alla mina favoritbilder på katterna i en egen mapp och just den övre bilden tycker jag att Lurrvar är så otroligt söt på. Det är så tomt nu utan honom, han fyllde lägenheten med sin person fast han var så liten.

  Stora nosbuffar och kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Söt-Lurrvar lämnar ett väldigt stort tomrum fast han var liten.. ♥♥♥
   *nosbuffar*

   Radera
 4. Nu har vi ingen Lurrvar att jama med :( Suckjam, men vi tänker på honom ändå och hans familj.
  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här tänker vi också på honom
   *nosbuffar*

   Radera
 5. Jag och matte är också glada för att Lurrvar fick uppleva att bli älskad och att må bra innan det var dags att vandra vidare till Skaparkatten. *Nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi också, han fick ett väldigt bra kattliv hos matte Karin, Linnsen och Frank och naturligtvis lill-husse.
   *nosbuffar*

   Radera