lördag 6 april 2013

Caturday

Idag har vi inte mycket alls att rapportera. Matte har huvudvärk och vi har mest ägnat oss åt tassupunktur och spinnhealing så nu är vi helt utkattade.Bäst att ta sig en kattlur så man orkar med lite gos ikväll. Matte har sagt att det blir film, och soffgos. The Hobbit skall vi se, det skall bli spinnande.
Tass på er

12 kommentarer:

 1. Det gäller att ta igen sig mellan plikterna!

  =^.^=

  Lördagsbuffar

  SvaraRadera
 2. Bra att ni tar tass om matte, vår har kommit hem! Hon tittade på the Hobbit igår, en film som ger mycket tid för gos! Ta tass om er finingar! nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mycket gos blev det men filmen blev matte lite besviken på.
   Ta tass om er också sötnosar!
   *nosbuffar*

   Radera
 3. Bra att ni tar tass om er matte !
  Filmen The Hobbit skulle min matte också vilja se.
  Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Småkillarna tyckte filmen var otäck, men matte blev besviken. Hon avgudar Sagan om ringen filmerna och tyckte den här kändes som en dålig kopia där man återanvänt det som blev över från dem. Du får gärna jama om vad din matte tyckte sen när hon har sett den.
   *nosbuffar*

   Radera
 4. Jamars bra att ni tar tass om matte.

  Tass tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Våra tvåbeningar blir lätt så kinkiga om de inte mår bra och då blir det oftast mindre av gos och gottisar, så det är lika bäst att ta tass om dem. :)
   *nosbuffar*

   Radera
 5. Det är alltid viktigt att ta tass om sina människor. Annars kan dom ju inte passa upp på oss. Och det är ju deras viktigaste uppgift. Att passa upp på sina katter och göra oss glada och nöjda. NosGos

  SvaraRadera
 6. Stackars matte, hoppas att allt känns bättre idag. Förstår att ni behövde vila mellan varven. Det tar på krafterna med tassupunktur. Synd att er matte blev besviken på filmen. Matte gillar också de tidigare filmerna, och framför allt böckerna, så hon har sett fram emot att första boken också skulle filmas. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte hade läst böckerna kattiljoner gånger innan filmerna kom och gillade dem med jamarmycket, så jag tror det var därför hon blev extra besviken på Hobbit filmen. Ni får gärna be er matte jama om vad hon tycker sen när hon ser filmen.
   *nosbuffar*

   Radera