tisdag 16 april 2013

Tassistans

Hallåjam!
Här har vi haft tassarna fulla ikväll. Mattes dator stängde av sig själv i morse och vägrade starta. Matte blev jamarnervös efter allt datorstrul för bara några månader sen när hon fick byta ut precis allt i datorn utom diskarna.
Fast vi var trötta och hade ont i pälsen efter Kjelles roliga party igår så har vi fundilerat hela dagen på hur vi skulle kunna hjälpa matte.
När matte väl kom hem från jobbet stod vi beredda med pälsarna uppkavlade och redo att agera supportkatter.
Vi visade vad vi kommit fram till och matte öppnade upp chassit och gjorde som vi jamade. Efter nån timme så startade den! Även om vi fick höra det vanliga om att vara i vägen så vet vi att hon hade aldrig klarat det hela utan våra hjälpande tassar.
Efter lite överjamning gick hon faktiskt med på att ge oss lite dreamisar i lön. Ibland är hon inte helt omöjlig... *fnissjam*

14 kommentarer:

 1. Jag har jamat det förut, men det tål att jamas igen: Vad skulle tvåbeningarna ta sig till utan var tassistens? Det är ju solklart att utan er vägledning hade det inte blivit något bloggande i dag - jam, kanske inte någon annan dag heller! Hoppas ni blev rikligt belönade för era ovärderliga insatser! Det borde ju bli någon form av OB-tillägg också, eftersom ni jobbade dagen efter Kjelles jätteskojsiga party!
  Tassklappar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja inte klarar de mycket utan oss. Rikligt belönade kan jag inte påstå att vi vart heller, visserligen fick vi lite godis men snålt tilltaget som vanligt. OB-tillägg? Det tänkte vi inte på! Maaaatte.....
   *nosbuffar*

   Radera
 2. Matte blev väl överraskad och tacksam över att ha sån fin support på hemmaplan? Några dreamisar var väl det minsta ni skulle ha, de flesta datorexperter skulle minsann inte nöja sig med det!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi tyckte matte mest muttrade om att vara ivägen. Visst borde vi ha fått lite mer än dreamisar?
   *nosbuffar*

   Radera
 3. Skönt att ni fick igång den! Dreamisar verkar riktigt gott, vi har inte testat det än, det är ju lite snålt här.Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dreamisar är jamargott! *slick om nosen* Jag är väldigt kräsen när det gäller gottisar till skillnad från småkillarna men de där älskar jag. Ni får jama till matte och husse och köpa hem en påse. De finns i flera olika smaker och alla är goda, men ostsmaken är gottigast tycker jag.
   *nosbuffar*

   Radera
 4. Dreamisar är jättesmaskiga! Vi älskar dom! Vad bra att matte fick tassistans så hon fick igång datorn igen. Hur skulle tvåbeningarna klara sig utan oss katter? NosGos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de smaskiga! Tyvärr var hon lite snål med dem som vanligt.
   *nosbuffar*

   Radera
 5. Utan er tassistans hade matte aldrig fått igån sin dator! Tur att hon insåg att ni hade rätt till lön i form av dreamisar :)

  =^.^=

  Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä hade inte vi ryckt in igår hade hon fortfarande inte fått igång datorn. Men hon var väl snål med lönen...
   *nosbuffar*

   Radera
 6. Härlig bild på "datorfixarna"...
  Men snälla, ni sätter griller i huvet på min matte, jag är inte duktig på datorer...rädd att matte ska börja ställa massa krav på att jag ska hjälpa till med tvätten, datorn och allt annat som ni är så duktiga på...
  Har efter många år lärt mina tvåbenta att det jag kan bäst, är att lära ut hur man relaxar...
  "Nosbuffar"

  SvaraRadera
  Svar
  1. Relaxa är en nog så viktig kunskap som tvåbeningar ofta är dåliga på. Din matte är nog lite klokare än vår, för vår klarar ingenting utan vår hjälp. Vi är förvånade över att hon klarar av det där jobbet själv och att hon lyckas ta sig till och från jobbet på egen tass.
   Men du skall inte glömma att det är vår kattliga rättighet att hjälpa dem bara om vi har lust och inte är upptagna med något annat viktigt som att relaxa... :)
   *nosbuffar*

   Radera
 7. Det är märkligt så lite tvåbeningar klarar av utan oss katter. Men tror ni de förstår att ersätta oss efter förtjänst? Nähä.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det märkligt! Ja du vet ju också alltför väl hur det är att bli snålt avlönad för gott arbete.
   *nosbuffar*

   Radera