söndag 21 april 2013

Invigning

Idag skickade vi iväg matte på invigningen av Södertälje katthem.
Där mötte hon upp trevliga Dui och Decos matte och Stationskatternas matte. När de kom in på katthemmet så möttes de av stiliga Freddy.

Vi tror matte har blivit lite kär i Freddy.....
Eftersom spökkatten åt upp delar av godiset vi tänkte skicka med så körde vi ut matte igår så hon kunde fylla på förrådet. Vi såg även till att blogghjälpen delade ut lite gottis


Katten Freddy har planerat hela invigningen och vilket bra jobb han har gjort! Det var jättemånga besökare där och matte sa att det var jamartrevligt och hon sa att det syns verkligen att alla katterna trivdes och fast det var så mycket folk i rörelse hela tiden så låg de lugnt och avslappnade i sina burar och passade på att få mycket gos av alla besökare.

Eftersom matte inte klarar sig själv ute bland folk om vi inte instruerar allt hon skall göra så blev det tyvärr inte så många bilder från invigningen men vi såg att Wikki hade jamarfina bilder på sin blogg. Hon hade även fina bilder på de söta kattungarna Greta och Georg som matte blev förälskad i. De stackarna var bara 3 veckor gamla och hade ingen mamma som tog hand om dem. Tänk vilken tur att de blir omtasstagna på katthemmet!

De har haft tassarna fulla de sista dagarna på katthemmet. Tidningen Metro har varit där och gjort reportage och de har även varit med i Sveriges radio, intervjun var jamarkul att lyssna på!

14 kommentarer:

 1. Det var ett så trevligt besök på katthemmet, hälsar matte. Och så fint de hade det! Så snälla ni var, som skickade med godis till kissarna där. Och att Spökkatten varit framme och norpat godis, kan ju inte ni lastas för. Freddy är verkligen jamarstilig! Jam, alla kissarna var så vackra, tyckte matte. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte tyckte också det var jamartrevligt! Hon tyckte det var så kul att se hur bra alla katterna trivdes och hur lugna de var trots allt folk som sprang omkring.

   Radera
 2. Matte tyckte det var jamarkul att träffa er och Stationskatternas matte och blogghjälpen förstås. Katthemmet är verkligen toppenfint och det syntes att katterna mådde bra där, Freddy är verkligen stilig och cool. Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. Matte tyckte också det var så kul att träffas! Katthemmet är verkligen toppen och Freddy har matte blivit lite kär i.
   *nosbuffar*

   Radera
 3. Det var en evig tur att din , Findus, Isaks, Rasmus, Duis och Decos mattar kom så vi fick lite godis. Och tack för att ni instruerade matte att se till att blogghjälpen gav oss godis också!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi katter måste hjälpa varandra när det kommer till godis!
   *nosbuffar*

   Radera
 4. Så trevligt att eran matte besökte det däringa katthemmet som Freddy bor på, då fick hon ju träffa våra andras bloggkatters mattar oxå, mjau

  Tass i tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja matte tyckte det var jamartrevligt och katthemmet har blivit så fint!
   *nosbuffar*

   Radera
 5. Fina bilder! Så synd att vi bor så långt bort så vi inte kunde skicka dit matte. Men det är för långt mellan Södertälje och Sundsvall tyvärr. Väldans bra att alla katterna fick gottisar fast spökkatten varit framme. NosGos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jamarsynd att ni bor så långt bort! Ja gottisar måste de ju få fast spökkatten var här och snodde godis.
   *nosbuffar*

   Radera
 6. Så bra att det var många besökare där, hoppas att några ville erbjuda sig att bo med en katt också! Tänk att ni har en spökkatt som käkar upp godiset, sicken rackare! Men det var ju tur att ni uppmärksammade matte på det, så hon kunde återställa förrådet!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hoppas också på att många kommer på att de vill bli kattägda!
   Ja den där spökkatten är lurig, vi har förstått att många av våra kompisar också har råkat ut för honom
   *nosbuffar*

   Radera
 7. Jättekul att det var många besökare på invigningen och att ni kunde skicka dit er matte med nytt färskt gottis :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var jamarskoj på invigningen och vi tyckte att missarna där behövde lite extra gottis
   *nosbuffar*

   Radera